Filip Mrzljak: „Nu mi se pare normal să jucăm atât de rapid. E un apel pentru toți cei care au grijă de fotbal”

Dinamo s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 2-1. Victoria a fost adusă, prin golul reușit de mijlocașul central, Filip Mrzljak (27 de ani).

Mrzljak a fost unul dintre jucătorii lui Dinamo infectat cu COVID-19 și spune că resimte și acum probleme din cauza virusului.

„Sunt fericit că am câștigat. Nu a fost ușor. Am stat 14 zile acasă, iar în această seară am obținut o victorie mare cu o echipă care s-a antrenat în ultimele două săptămâni. Nu mi se pare normal să jucăm atât de rapid. E un apel pentru toți cei care au grijă de fotbal, să se gândească la jucătorii care au fost infectați. Vom vedea cum vor gestiona corpurile noastre această perioadă. Cert e că nu suntem pregătiți pentru perioada următoare, însă nu vom renunța, jucăm până la final!

La mine a fost greu șapte zile, dar am stat acasă și am încercat să nu mă mișc. E o boală despre care nimeni nu știe nimic și toată lumea își dă cu părerea. Nu mi se pare normal să jucăm acum, dar o să vedem mâine cum ne simțim. Fac un apel către cei care conduc fotbalul să fie atenți. O să vedem cum reacționează organismul acum, nu am avut puterea pe care o aveam înainte”, a declarat Mrzljak, după victoria cu FC Voluntari.

Meciurile lui Dinamo rămase de disputat:

  • 4 august: DINAMO – Hermannstadt
  • 6 august: DINAMO – Chindia
  • 9 august: Hermannstadt – DINAMO
  • 12 august: Chindia – DINAMO
  • 15 august: Sepsi – DINAMO
  • 18 august: DINAMO – Viitorul

Lasă un răspuns