VIDEO | ”Câinii” au revenit pe gazon cu VICTORIE!!! Deian Sorescu: ”Totul depinde de noi”

„Câinii” au jucat primul meci după trei săptămâni de carantină, din cauza pandemiei de coronavirus. Dinamoviștii, Deian Sorescu și Filip Mrzljak au adus victoria, cu scorul de 2:1.

Autorul primului gol în meciul cu ilfovenii, a povestit cum a fost perioada în care jucătorii de la Dinamo au stat izolați, dar și despre ce v-a urma în perioada următoare.

„Am venit după o pauză foarte mare, a doua pauză pentru noi. Nu suntem noi de vină, este un virus pe care îl poate lua oricine. A fost o victorie muncită, am muncit până în ultima secundă. Este o victorie importantă pentru moral și clasament.

Pentru mine a fost o perioadă grea, dar cred că pentru vecinii mei de jos, pentru că am lucrat în apartament, a fost și mai greu. Am avut program separat, singuri în casă. Cred că i-am terorizat în perioada asta, pe această cale îmi cer scuze. Am respectat orice ne-a cerut FRF, LPF, să ne protejăm și asta am făcut.

Trebuie să avem și puțin noroc. Norocul îl facem noi, cu mâna noastră. Sper să o continuăm la fel, mai avem șase meciuri, avem o perioadă scurtă. Totul depinde de noi, cum ne protejăm și cum ne odihnim fiecare”, a spus Deian Sorescu, la finalul partidei cu FC Voluntari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s