Bogdan Bălănescu pleacă de la Dinamo?! „Să mă suni săptămâna viitoare, pentru că vreau să-mi anunț demisia”

Bogdan Bălănescu, preşedintele lui Dinamo, plănuieşte să se retragă de la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. El ar urma să demisioneze săptămâna viitoare.

Anunțul a fost făcut în direct la emisiunea de la Radio Dinamo 1948, de moderatorul Ionuț Zainea, care a dezvăluit de discuție a avut cu Bălănescu.

„Hai să văd dau și o veste bună, Ole, ole, ole, ole, Bălănescu nu mai e. Am fost abordat de Bogdan Bălănescu, cel care a spus că vrea să-și anunțe săptămâna viitoare demisia, la Radio Dinamo.

A zis să-l sun, că își va da demisia. Deci, am scăpat de retrogradare și pleacă Bogdan Bălănescu! Ce mi-aș putea dori mai mult? La finalul meciului cu Viitorul mi-a zis «Să mă suni săptămâna viitoare, pentru că vreau să-mi anunț demisia»”, a fost anunțul făcut la Radio Dinamo.

Demisia lui Bălănescu ar putea fi cauzată de atacurile venite în direcţia lui de-a lungul timpului. Cel mai recent dintre ele îi aparţine lui Mircea Rednic, la finalul partidelor din ultima etapă.

„Puriul“ îl consideră pe preşedintele dinamovist vinovat pentru situaţia clubului. Între cei doi a existat mereu tensiune, după ce Bălănescu l-a demis pe Rednic din funcţia de antrenor la Dinamo, în urmă cu un an.

„Este un singur responsabil. Dacă nu are onoare să-și dea demisia, ar trebui înlăturat. A ajuns Dinamo să fie condusă de un om care n-are nicio treabă, e foarte bun acolo, la hârțoage. În rest, ar trebui să-și vadă de treaba lui. E momentul să-și vadă de treaba lui, el e principalul vinovat“, a declarat Rednic fără să-i pronunţe numele. Întrebat dacă se referă la Bogdan Bălănescu, antrenorul de la Iaşi a completat: „Eu Iuda îi spun“.