REVENIRE SURPRIZĂ | Cosmin Contra, pe banca lui Dinamo! „Am un precontract semnat dinaintea pandemiei”

Noul investitor de la Dinamo vrea să-l aducă pe fostul selecționer al României, Cosmin Contra, pe banca “câinilor roşii”.

Omul de afaceri spaniol, susține că are semnat un precontract cu fostul selecţioner, care este liber de contract în momentul de față.

„Am un precontract semnat dinaintea pandemiei cu Cosmin Contra în caz că reușesc să preiau Dinamo”, le-a spus Pablo Cortacero celor prezenți la negocierile de la RIN, anunţă Fanatik.

  • Cosmin Contra (44 de ani) a mai antrenat-o pe Dinamo între 16 februarie 2017 și 18 septembrie 2017, timp în care a strâns 28 de meciuri (15 victorii, șase remize și șapte înfrângeri). Acesta a plecat în luna septembrie a anului 2017 pentru a prelua postul de selecționer al naționalei României, lăsat liber de Cristoph Daum.
  • În ultimul ”mandat” al lui Cosmin Contra, Dinamo a terminat sezonul pe locul trei, în spatele celor de la Viitorul și FCSB. De pe ultima treaptă a podiumului, ”câinii” s-au calificat în Europa League, unde au fost eliminați după un singur tur de Athletic Bilbao, cu 4-1 la general.
  • 214 zile a fost Cosmin Contra antrenor al lui Dinamo, în primul mandat, în perioada 16 februarie 2017 – 18 septembrie 2018. Palmares: 28 de meciuri, 15 victorii, 6 remize, 7 înfrângeri.

Lasă un răspuns