Cosmin Contra e antrenorul perfect pentru Dinamo, crede Ioan Andone: “A fost cel mai aproape de titlu!”

Dinamo Bucureşti a anunţat oficial, joi după-amiază, că s-a încheiat “era Negoiţă”. Clubul a fost vândut şi, pentru prima oară în istorie, va aparţine unui grup internaţional.

Potrivit Telekom Sport, Pablo Cortacero şi noua conducere a clubului are planuri mari. Foarte probabil, legenda “câinilor”, Cornel Ţălnar va prelua conducerea Academiei, în timp ce echipa a doua va fi reînfiinţată prin preluarea unui club de liga a treia.Emil Ursu a fost anunţat ca noul şef al centrului de juniori.

Mai mult, se anunță schimbări și pe banca principală. Noua conducere a lui Dinamo, ar avea deja un precontract semnate cu fostul selecţioner Cosmin Contra, care ar urma să ocupe funcţia de manager general şi să decidă absolut totul la noua echipă.

“Am un precontract semnat dinaintea pandemiei cu Cosmin Contra în caz că reușesc să preiau Dinamo”, le-ar fi spus Pablo Cortacero celor prezenți la negocierile de la RIN, susține Fanatik.

Ioan Andone (60 de ani) a reacţionat, la aflarea ştirii că Dinamo şi-a schimbat patronul și s-a bucurat de această mutare. “Fălcosul” a spus că fostul selecţioner, Cosmin Contra, poate fi antrenor principal în Ştefan cel Mare.

Poate să fie. În ultimii şase ani, Contra a fost cel mai aproape de titlu. A terminat pe locul 3 şi, dacă nu îl egala Craiova, era campion. Eu îl văd, pentru că are dorinţă. A plecat de la echipa naţională cum a plecat, nu cred că nu ar vrea o revanşă. Şi Contra a şi jucat la Dinamo, îl identifici. Acum, spaniolii… îţi dai seama, vorbesc aceeaşi limbă. Contra e jumate român, jumate spaniol. Îl văd acolo. Dar nu poţi să ştii”, a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Lasă un răspuns