Cosmin Contra: ”Dacă domnul Cortacero vine până la Lisabona, vom avea această discuție”

Dinamo a schimbat patronul și spaniolii care au cumpărat clubul sunt puși pe schimbări mari. L-au dat afară pe Ionel Dănciulescu, au pus un director sportiv spaniol și caută antrenor. Cosmin Contra era favorit pentru postul de antrenor principal, dar spune că nu a primit nicio ofertă din partea noii conduceri.

„Guriță” este dispus să discute cu noul acționar al clubului, spaniolul Pablo Cortacero. Contra este observator UEFA și în această perioadă se află la Lisabona, pentru meciurile din Champions League.

„Eu nu am avut nicio discuție cu noii proprietari de la Dinamo. Deocamdată nu am primit niciun telefon. Dacă domnul Cortacero vine până la Lisabona, unde sunt eu în momentul de față, vom avea această întâlnire. Momentan sunt aici, cu UEFA, la meciurile din Champions League.

Există posibilitatea de întâlnire dacă se dorește. Așa a rămas, acum o lună și jumătate, că vom avea o discuție. Poate între timp și-a schimbat părerea despre cine ar trebui să fie antrenor”, a declarat fostul selecționer, la Digi Sport.

Fostul selecționer al naționalei i-a avertizat pe noii acționari ai echipei. Dinamo a pierdut șapte jucători, iar prima etapă este programată pe 22 august.

„Din punctul meu de vedere, Dinamo nu este pregătită să se bată la un loc în play-off. Proiectul trebuie să înceapă să funcționeze cu pași gigantici, să se aducă jucători pe care se pot baza și anul viitor. Spaniolii sunt foarte ambițioși, sper să reușească… cu mine sau fără mine”, a mai spus Contra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s