Ionel Dănciulescu: “Nu mi-au explicat de ce am fost dat afară”

Ionel Dănciulescu (43 de ani) a plecat azi de la Dinamo, fiind înlocuit în funcția de director sportiv de ibericul Rufo Collado.

Fostul director sportiv al lui Dinamo, a explicat cum a fost ultima sa zi la clubul nostru și a dezvăluit care sunt planurile din perioada următoare.

“Azi am fost la birou, multă agitație, am discutat cu oamenii de la club. Apoi am fost chemat în birou, mi s-a transmis că dorința noului patron este de a nu mai continua împreuna, nici eu nu mai eram convins că vreau să rămân. Am simțit ceva. Cornel Țălnar, avocatul spaniolilor și Bogdan Bălănescu erau în birou.

Am semnat actele, cu toate că ieri noul patron ne-a transmis că nimic nu se va schimba deocamdată, nimeni nu va pleca. Nu știu cum au decis, când am fost evaluat, n-am avut nicio discuție personală cu noul acționar. Până la un anumit punct e corectă atitudinea lor, vor să-și aducă oamenii lor. Există o mică dezamăgire, nu mi-au explicat de ce am fost dat afară, niciodată nu s-a vorbit direct la Dinamo, mereu s-a lucrat pe la spate.

Voi rămâne dinamovist toată viața, am 10 ani consecutivi la Dinamo și aproape 20 în total. Am semnat toate actele, am simțit o amărăciune, dar am trecut peste. Îmi văd liniștit de familie, voi sta departe de fotbal o perioadă”, a spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Lasă un răspuns