“Varianta Cosmin Contra rămâne valabilă” | Ce se întâmplă cu Gigi Mulțescu

Dinamo va începe ediția 2020/2021 luni, cu Hermannstadt, iar pe banca tehnică va sta Gigi Mulțescu. Tehnicianul în vârstă de 68 de ani, este conștient că spaniolii caută aducerea unui antrenor principal, iar el să fie păstrat doar în cadrul clubului.

Dorin Șerdean, omul care a intermediat negocierile dintre Ionuț Negoiță și investitorii spanioli, a dezvăluit în cadrul emisiunii ProSport Live, dorința noului acționariat de a-l aduce pe Cosmin Contra în „Ștefan cel Mare”.

Șerdean a pus această amânare pe seama faptului că antrenorul se află la Lisabona, la turneul Final 8 al Ligii Campionilor, motiv pentru care nu a existat timp pentru posibile negocieri. Mai mult decât atât, acesta asigură că Gigi Mulțescu, antrenor care a semnat recent prelungirea contractului, va rămâne la Dinamo, indiferent de funcția pe care o va ocupa.

“Rămâne valabilă varianta Cosmin Contra. El, în momentul de față, este la Lisabona. Nu pot să spun eu dacă aceasta e singura problemă. Nu mă ocup eu de partea aceasta, dar fizic, Cosmin Contra este la Lisabona.

Gigi Mulțescu are contract pe un an, categoric rămâne în cadrul clubului Dinamo. Aceasta a fost o dorință comună. Contează atât partea profesională, cât și latura emoțională, pentru că acești oameni (n.r. Mulțescu și Țălnar) sunt glorii ale acestui club și proiectul se bazează în primul rând pe suporteri și se adresează fostelor glorii dinamoviste. Ei va trebui să vină în față, să fie readuși”, a spus Dorin Șerdean la ProSport Live.

  • 3 este locul pe care a terminat Dinamo cu Contra antrenor, în 2017, când echipa a cucerit și Cupa Ligii

Lasă un răspuns