Straton e de partea lui Mulțescu: „Echipa este alături de Gigi Mulțescu”

Dinamo București a remizat cu FC Hermannstadt, scor 1-1, pe Arena Națională, în prima etapă din sezonul 2020-2021 al Ligii 1.

Dinamo a făcut o primă repriză slabă, iar brazilianul Joalisson a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 32, după o execuție frumoasă. În repriza a doua, Dinamo a jucat mult mai bine și și-a creat 10 ocazii de gol. Totuși, ‘câinii roșii’ au reușit să înscrie doar din penalty, prin Deian Sorescu, în minutul 59. Pe final de meci, ambele echipe au ratat ocazii mari. Hermannstadt a fost aproape de gol prin Sîntean, iar Dinamo prin Sorescu, în minutul 90+5.

  • Sorescu a înscris câte un gol în fiecare dintre ultimele patru meciuri jucate de Dinamo în Liga 1.

Cătălin Straton (30 de ani), portarul „câinilor”, speră ca Gigi Mulțescu să rămână în continuare antrenorul formaței.

„Nici nu știu dacă a fost un început. Cu pandemia asta nu știu care e finalul de sezon, care e startul. A fost un meci cu încărcătură multă, Avem un patronat nou, am vrut să câștigăm. Din păcate s-a terminat X. Sper să se regleze lucrurile și să luăm 3 puncte următoarele meciuri. Am 30 de ani, de aceea pun suflet, mai țip la colegi, dar după ne împăcăm.

Echipa este alături de Gigi Mulțescu, noi știm că rămâne dânsul. Dacă astăzi câștigam, probabil nu se mai vorbea de schimbarea lui. Cu tot respectul pentru Cosmin, este un antrenor imens, dar eu nu știu nimic”, a declarat Straton la finalul meciului cu Hermannstadt.

  • Astfel, în urma acestei remize, atât Dinamo, cât și Hermannstadt au un singur punct, în clasament, după prima etapă a Ligii 1.

Lasă un răspuns