“Câinii” au remizat cu Hermannstadt la primul meci din noul sezon

Dinamo și Hermannstadt au remizat, scor 1-1, în prima rundă a sezonului de Liga 1.

Hermannstadt a deschis scorul pe Arena Națională în minutul 32, când Jo Santos a profitat de eroare lui Crețu. Brazilianul a șutat la colțul lung, din 10 metri, fără speranțe pentru Straton.

Dinamo a ieșit mult mai decisă de la vestiare. „Câinii” au mutat jocul în prejma careului advers și ar fi trebuit să beneficieze de un penalty după 10 minute de joc. Fabbrini a fost împiedicat în careu de Romario Pires, dar Istvan Kovacs nu a dictat nimic. Arbitrul înfruntării a fluierat până la urmă o lovitură de la 11 metri, în minutul 59, când Popa a fost doborât în careu. Sorescu a restabilit egalitatea.

Doar cinci minute mai târziu, puştiul Bani îşi putea trece şi el numele pe lista marcatorilor, dar nu l-a putut păcăli pe Cristiano. La cealaltă poartă, echipa spaniolului Ruben Albes a făcut faza meciului, dar Straton a avut noroc în faţa lui Sântean.

În final, puştiul de 21 de ani a avut golul victoriei în vârgul ghetei, dar a oferit în schimb ratarea începutului de sezon. Dinamo putea da şi ea lovitura la ultima fază. Cristiano a intervenit fantastic la şutul lui Popa, iar Dinamo – Hermannstadt s-a terminat 1-1.

Lasă un răspuns