OFICIAL | Cosmin Contra la Dinamo București. Pe ce perioadă a semnat

Dinamo a făcut anunțul oficial în cazul lui Cosmin Contra! Tot miercuri, Dinamo a anunțat că Gheorghe Mulțescu nu mai ocupă funcția de antrenor principal.

După ce azi-noapte a sosit la Bucureşti, unde a fost aşteptat de directorul sportiv Rufo Collado, Cosmin Contra a bătut în cursul zilei palma cu oficialii clubului din Ştefan cel Mare. Fostul selecţioner a semnat un contract pe două sezoane, iar primul obiectiv este calificarea în playoff-ul Ligii 1 în actuala stagiune.

“București, 26 august 2020. Cosmin Contra este noul antrenor principal al echipei Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului.

Fostul selecționer al primei reprezentative a României a mai antrenat Dinamo în urmă cu trei ani, între 16 februarie și 18 septembrie 2017, când a calificat echipa în play-off-ul Ligii 1, a luptat pentru titlul de campion până în ultima etapă de campionat și a câștigat Cupa Ligii, ultimul trofeu din palmaresul clubului din Ștefan cel Mare.

Bine ai revenit acasă, Cosmin Contra!”, se arată în comunicatul de presă al clubului Dinamo.

  • Cosmin Contra revine la Dinamo după trei ani și este primul nume mare adus în club de noul patron, Pablo Cortacero.
  • “Guriță” a mai antrenat Dinamo în 2017, după care a fost angajat de FRF pentru a conduce naționala de seniori. În România, Contra a mai lucrat la Poli Timișoara și Petrolul. În perioada petrecută la Ploiești a cucerit Cupa României.
  • În precedentul mandat de la Dinamo, Cosmin Contra a înregistrat 15 victorii, șase remize și șapte înfrângeri.

Lasă un răspuns