Cosmin Contra și-a ales stafful tehnic de la Dinamo

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo şi a fost prezentat oficial. Antrenorul în vârstă de 44 de ani a semnat un contract valabil pentru două sezoane.

La scurt timp după anunțul făcut oficial de către Dinamo, Cosmin Contra și-a prezentat și staff-ul tehnic.

Ionel Gane a fost numit antrenor secund, fostul internațional având deja experiență alături de Contra, atât în precedentul mandat de la Dinamo, cât și la echipa națională a României.

De asemenea, noul preparator fizic este spaniolul Javi Reyes, cel care a lucrat și el alături de „Guriță” la Dinamo, în 2017, și la prima reprezentativă a României, în intervalul 2017-2019. Ibericul a mai ocupat această funcție la echipe precum Granada, Deportivo, Athletic Bilbao sau Almeria.

În plus, Leo Fuentes Martinez va fi antrenorul portarilor de la Dinamo. Spaniolul are și el experiență în fotbalul iberic, după o perioadă îndelungată la Granada.

  • Contra a mai antrenat Dinamo în 2017, după care a fost angajat de FRF pentru a conduce naționala de seniori. În România, Contra a mai lucrat la Poli Timișoara și Petrolul. În perioada petrecută la Ploiești a cucerit Cupa României.
  • În precedentul mandat de la Dinamo, Cosmin Contra a înregistrat 15 victorii, șase remize și șapte înfrângeri.