Giani Kiriță: “Să fim optimiști, să ajungem unde ne e locul, să ne batem la titlu”

Cosmin Contra a revenit la Dinamo, după experiența din 2017, când ‘roș-albii’ au câștigat Cupa Ligii și s-au luptat pentru titlu până în ultima etapă.

Giani Kiriță este convins că noul antrenor al ‘câinilor roșii’ va construi o echipă valoroasă. Totodată, fostul jucător al lui Dinamo îi îndeamnă la optimism pe suporteri, însă le cere să aibă răbdare cu noul proiect în care este implicat Cosmin Contra.

“Cam ăsta era mersul până la urmă. Cosmin Contra a fost la Dinamo, și-a făcut treaba cum trebuie, am jucat cu titlul pe masă. Așa că sunt bucuros că a revenit. Cu siguranță că se vor face investiții la echipă. Dar asta se va face în timp, n-o să pocnească din degete, să vină 15 jucători de valoare.

Cosmin vine cu tinerețe, cu pasiune, cu tot ce înseamnă proiect la Dinamo. Asta nu înseamnă că Gigi Mulțescu trebuie să fie înlăturat de la club. I se poate găsi un loc.

Cu siguranță, Cosmin n-ar fi venit la echipă dacă n-ar fi avut jucători. Haideți să facem lucrurile pas cu pas la Dinamo, să nu ne hazardăm. Dinamo trebuie să găsească mulți jucători pentru a face o echipă de valoare. Și trebuie să găsească doi lideri pentru vestiar. Avem mulți jucători tineri, care pot să crească.

În sfârșit, avem un proiect, un alt investitor. Vine un antrenor foarte bun, cu spiritul pe care îl vreau pe banca lui Dinamo“, a spus Giani Kiriță la DigiSport.

  • Contra (44 de ani) a semnat un contract pe două sezoane cu Dinamo, luându-i locul lui Gheorghe Mulțescu.
  • Ca jucător, Cosmin Contra a evoluat pentru ‘câinii roșii’ între 1996 și 1999.

Lasă un răspuns