OFICIAL | Alexander David Gonzalez și Ismael Lopez Blanco la Dinamo. Vezi pe ce perioadă au semnat

Dinamo a anunţat că Alexander David Gonzalez și Ismael Lopez Blanco au semnat contractele, după ce au efectuat şi vizita medicală.

Cei doi jucători au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani. Cei doi au fost prezentaţi de directorul sportiv, Rufo Collado.

“Fotbaliștii Alexander David Gonzalez și Ismael Lopez Blanco au trecut testele medicale efectuate în Capitală și au semnat contracte cu FC Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial.

48 de goluri și un gol are Alexander David Gonzalez pentru echipa națională a Venezuelei.

Sezonul trecut la CD Mirandes, în Segunda Division, 32 de meciuri în campionat și 6 în Cupa Spaniei, Alexander David Gonzalez a mai evoluat în carieră pentru Caracas (Venezuela), Young Boys, Aarau și Thun (Elveția), Huesca și Elche (Spania).

6 este numărul echipelor la care a evoluat Ismael Lopez Blanco: Athletic Bilbao, Real Zaragoza, Lugo, Sporting Gijon, Omonia Nicosia și Tenerife.

Ismael Lopez Blanco a adunat 66 de meciuri (2 goluri) în La Liga și 95 de partide (8 goluri) în Segunda Division, fiind convocat în carieră la loturile naționale U19 și U17 ale Spaniei.
Foto, de la stânga la dreapta: Alexander David Gonzalez, Rufo Collado și Ismael Lopez Blanco”, se arată în comunicatul remis de club.

Lasă un răspuns