Dinamo negociază încă un transfer de top din La Liga

Oficialii spanioli negociază o nouă mutare pentru a face lotul ”câinilor” mai puternic în sezonul competiţional 2020-2021.

Este vorba de Jorge Pombo, un mijlocaș ofensiv în vârstă de 26 de ani originar din Zaragoza, Spania. Un trust de presă, a anunțat că între Dinamo și Cadiz se poartă negocieri intense pentru un împrumut, cu opțiune de cumpărare, în funcție de evoluțiile lui Jorge Pombo și de performanțele grupării din Ștefan cel Mare.

Cadiz l-a cumpărat pe Jorge Pombo pentru 1,2 milioane de euro datorită unei clauze obligatorii referitoare la promovarea formaţiei spaniole în La Liga. Totuşi, clubul din prima ligă spaniolă îşi doreşte să aducă la echipă jucători mai valoroşi iar Dinamo pare a fi o destinaţie foarte bună pentru mijlocaşul ofensiv.

700.000 de euro este cota spaniolului, potrivit Transfermarkt, care mai are contract cu Cadiz până în vara anului 2023. Jorge Pombo a jucat 12 meciuri pentru actuala sa echipă, fără să reuşească să înscrie vreun gol. Pentru Real Zaragoza a dat 14 goluri în 107 partide, iar pentru RZ Deportivo Aragon are o reuşită în 32 de apariţii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s