OFICIAL | Juan Camara la Dinamo. Vezi pe ce perioadă a semnat

Dinamo a anunţat transferul oficial al lui Juan Camara. Spaniolul a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon. Mijlocaşul ofensiv de 26 de ani a fost crescut de şcoala de fotbal a lui Villarreal şi a trecut şi pe la Barcelona.

„Dinamo București și clubul polonez Jagiellonia Białystok au ajuns la acord pentru transferul temporar al fotbalistului spaniol Juan Camara la echipa din Ștefan cel Mare, până la finalul sezonului competițional 2020-2021.

Mijlocaș ofensiv, născut pe 13 februarie 1994, Juan Camara a sosit la București pentru a efectua vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și pentru a semna contractul cu clubul nostru, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado.

Format la Academia de juniori a clubului Villarreal, Juan Camara a evoluat în carieră pentru Villarreal C, Villarreal B, Barcelona B, Barcelona (foto), Girona și Reus (toate din Spania), Miedz Legnica și Jagiellonia Białystok (ambele din Polonia)”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.