FAKE NEWS | “Mihai Popescu la Rapid”. Avem dovada

Astăzi, a apărut un anunț, în care se spunea că fundașul lui Dinamo, Mihai Popescu, este în tratative cu Rapid și că este în dizgrațiile lui Cosmin Contra.

Dorim să anunțăm suflarea dinamovistă, că nu este adevărat. Contactând-ul telefonic, Mihai Popescu a negat cele scrise de acel trust de presă și a avut și un sfat personal legat de informațiile apărute în presă.

“Cosmin Contra a pornit o adevărată revoluție la Dinamo, astfel că jucătorii pe care nu se va mai baza, în acest sezon, i-a trimis să se antreneze cu echipa a doua. Unul dintre acești jucători este și Mihai Popescu, însă acesta ar putea pleca de la gruparea roș-albă.

ProSport a aflat că Rapid s-a interesat de Mihai Popescu, iar formația din Giulești ar vrea să-l transfere definitiv pe fundașul lui Dinamo, dar o variantă ar putea fi și împrumutul pentru un sezon.

Pe lângă Mihai Popescu, alți trei fotbaliști de la Dinamo au fost trimiși să se antreneze cu echipa a doua: Daniel Popa, Mihai Neicuțescu și Andrei Sin”, se arată în articolul acelui trust de presă.

Așadar, Mihai Popescu rămâne la Dinamo!!!

Lasă un răspuns