CONFERINȚĂ DE PRESĂ | Cosmin Contra înaintea partidei cu Botoșani

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra a prefațat partida de vineri împotriva echipei FC Botoșani, în etapa a treia din Liga 1.

„Aveam nevoie să ne mişcăm repede pe piaţa transferurilor, aveam nevoie de aducerea unor jucători cu experienţă. Am avut noroc ca directorul sportiv să se mişte foarte repede, alături de cei care îl ajută.

Am adus şase jucători în această perioadă şi e foarte bine. Noi asta aşteptăm acum, sperăm să se impună rapid, jocul echipei sperăm să crească şi, totodată, jucătorii tineri să crească şi ei alături de aceşti fotbalişti pe care i-am adus. Această îmbinare între experienţă şi tinereţe să aibă un numitor comun, iar Dinamo să ajungă acolo unde îi este locul, adică în primele cluburi din România.

Toţi cei care au venit îşi dau seama că au ajuns la Dinamo, eu am vorbit cu ei la telefon, am încercat să le explic ce înseamnă acest club în fotbalul românesc, iar acum ei ştiu la ce echipă au ajuns. Unii se vor adapta mai repede, alţii vor avea nevoie de mai mult timp, dar acum sper să reuşesc să formez o echipă bună în cel mai scurt timp”, a declarat Cosmin Contra înaintea meciului cu FC Botoşani.

Contra s-a arătat nemulțumit de faptul că partida va avea loc pe stadionul din “Ștefan cel Mare”, nu pe Arena Națională.

“Jucăm pe stadionul Dinamo, ne-am fi dorit să jucăm pe Național Arena, dar din păcate gazonul nu se prezintă în condiții foarte bune și atunci ne vom întoarce în “Groapă”. Vom încerca să arătăm mai bine atât din punct de vedere fizic, cât și tactic și vom încerca să ne ridicăm la nivelul Botoșaniului”, a spus antrenorul lui Dinamo.

  • Partida Dinamo – FC Botoşani, din cadrul etapei a 3-a a Ligii I, se va disputa, vineri, de la ora 21:00, pe stadionul Dinamo.

Lasă un răspuns