Cosmin Contra, mulțumit după remiza cu Botoșani: ”S-a văzut o altă față de-a lui Dinamo”

Cosmin Contra a rămas fără victorie de la revenire. Dinamo a făcut 1-1 cu Botoşani. Isma Lopez şi-a dat autogol, însă a fost salvat de super-golul lui Borja Valle.

Botoşani a deschis scorul dintr-o fază suspectă de offsaid.

„Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, eu cred că sunt specialişti suficienţi. Am înţeles că s-ar putea la golul lor să fi fost offsaid, nu ştiu dacă la Fabbrini să nu fi fost neglijenţă. Mi s-a părut un arbitraj şmecheresc. E păcat că vorbim de arbitraj”, a spus Cosmin Contra.

Tehnicianul lui Dinamo este convins că Dinamo va fi o forță în Liga 1 atunci când tot lotul va fi la 100% din capacitate.

”S-a văzut o altă față de-a lui Dinamo. Vreau să-mi felicit jucătorii, mai ales că au jucat contra unei echipe bune din campionat, unei echipe ofensive. În prima parte, meciul a fost mai echilibrat, dar și ei au avut ocazii.

Însă, în a doua repriză a existat doar o echipă în teren. Nu am avut ultimii 25-35 de metri mai multă linişte. Din punct de vedere fizic mai avem mult de lucrat. Nu este uşor să îi aduci la un nivel fizic în 3 zile. Cel mai bun antrenament e jocul. Eu ştiam ce jucător am primit, s-a văzut calitatea jucătorilor. Cred că nu am făcut achiziţii. Pe Borja Valle îl ştiam, ştiam calităţile pe care le are. El a venit direct din vacanţă. Când vom ajunge la capacitate maximă vom arăta din ce în ce mai bine. Şi sper că şi cu victorii. Victoriile aduc linişte. În principiu, mai vin jucători”, a mai spus Cosmin Contra.

Contra a mai spus că toţi jucătorii vor avea contractele mărite. Deian Sorescu a semnat deja un nou contract.

I s-a mărit contractul lui Deian Sorescu, Măgureanu a semnat un nou contract, i s-a triplat contractul pe care îl avea. Urmează ceilalţi tineri din echipă, vom avea grijă de ei. Sper, încet, să îmbinăm experienţa cu tinereţea şi să creem un proiect puternic. Mă ţin în viaţă rezultate, dacă nu vor fi, va fi schimbat antrenorul.

Dinamo poate, în 2-3 ani de zile, să fie o candidată serioasă la titlu. Obiectivul de acum e intrarea în play-off, iar apoi mai mult, să ne luptăm pentru cupele europene. Cred că s-a văzut că se vrea un proiect serios aici. Sperăm ca evoluţia să fie din ce în ce mai bune”, a mai spus Cosmin Contra.