Reacţia lui Borja Valle, după golul care a uimit întreaga Românie: “Niciodată nu am mai dat aşa ceva!”

Dinamo a remizat contra celor de la FC Botoșani, pe teren propriu, scor 1-1, în runda a treia din Liga 1.

Moldovenii au deschis scorul în prima repriyă după un autogol al lui Lopez, marcat în minutul 37. Egalarea celor de la Dinamo a venit prin noul star al echipei, Borja Valle. Acesta a înscris de la peste 50 de metri, în minutul 70. Spaniolul a reuşit să marcheze de la peste 50 de metri.

Borja Valle a recunoscut că niciodată nu a mai reuşit un asemenea gol.

“Este posibil! Niciodată nu am mai dat un asemenea gol, sunt foarte mulţumit că am luat un punct, mă bucur mai ales pentru echipă. Suntem de patru zile împreună şi sunt fericit. Acum, de când a apărut pandemia, rezervele văd meciul din tribună, l-am văzut pe portar ieşit şi aveam asta în cap de când am intrat pe teren. Mi-a plăcut mult echipa Botoşaniului, au un joc rapid, verticalizează mult, dar noi încă nu suntem la un nivel atât de bun şi cred că vom fi din ce în ce mai bine”, a spus Borja Valle după meci.

Borja Valle a dezvăluit şi ce l-a determinat să accepte să vină la Dinamo.

“Pentru echipă, pentru proiect, pentru că simţeam nevoia să fac o schimbare şi cred că e cea mai bună decizie pe care am luat-o. (n.r. – despre fani)Incredibil, toţi spaniolii am rămas fără cuvinte, este o galerie incredibilă şi sperăm să le facem multe bucurii”, a mai spus Borja Valle.

Lasă un răspuns