Surpriză uriașă în Ștefan cel Mare! ”Câinii” lui Contra, “mama răniților”

Dinamo rămâne cu un singur succes în acest sezon de Liga 1. UTA a câștigat cu 1-0, în Ștefan cel Mare. Arădenii au obținut astfel prima victorie de când au revenit pe prima scenă a fotbalului românesc.

Dinamo a controlat startul meciului din ”Ștefan cel Mare” și a trecut de trei ori pe lângă deschiderea scorului, însă Juan Camara, în două rânduri, și Alexander Gonzalez au ratat ținta. Pe un fond de dominare a dinamoviștilor, UTA a obținut o lovitură de pedeapsă în minutul 42, când Ursu a profitat de o eroare comisă de Gonzalez și a fost faultat în careu de Ante Puljic. Două minute mai târziu, Ioan Hora a reușit să transforme de la punctul cu var.

Rerpriza a doua a inceput cu Aradul dominand, din dorinta de a tine mai mult de balon. Dinamo nu a iesit foarte decisa de la cabine, iar Contra a decis sa il introduca repede pe Fabbrini. Sorescu a iesit, modest astazi golgheterul sezonului trecut.

Dinamo a început iar să domine și după câteva acțiuni periculoase, Dinamo ar fi trebuit să primească penalty. Domnul arbitru s-a făcut că nu vede, același arbitru care a dat galben la orice fault.

• Elevii lui ”Guriță” și-au creat nu mai puțin de 15 ocazii, dintre care 7 au fost șuturi pe spațiul porții, însă nu au reușit să marcheze

• În urma acestui rezultat, Dinamo coboară pe locul 12 în Liga 1, cu 5 puncte, în timp ce UTA urcă pe locul 10 cu 6 puncte, după ce a obținut prima victorie în noul sezon.

Lasă un răspuns