AVANCRONICĂ | FCSB – Dinamo București

Astăzi, începând cu ora 21:00, se va disputa partida FCSB – Dinamo, din cadrul etapei a 6-a din Liga 1.

Meciul dintre FCSB şi Dinamo de sâmbătă va avea loc pe Arena Naţională, după ce pe A.N, au avut loc lucrări la nivelul gazonului. În aceste condiţii, cele două echipe îşi vor putea disputa şi următoarele meciuri de acasă pe Arena Naţională, după ce şi conducerea din „Ştefan cel Mare” a hotărât să dispute partidele oficiale, pe arena națională.

FCSB are un lot aproape complet, după cazurile de COVID-19 depistate la nivelul lotului, dar şi la nivelul staff-ului tehnic. Joi, Olimpiu Moruţan şi Iulian Cristea au anunţat că au scăpat de COVID-19, după ce şi Florinel Coman, Ionuţ Vînă şi Alexandru Buziuc şi-au revenit. Toni Petrea nu se va putea baza la deby-ul cu Dinamo pe Dennis Man şi Florinel Coman.

Dinamoviştii vin cu noutăţi. La derby-ul cu FCSB, „câinii” îşi vor prezenta noile echipamente de joc pentru acest sezon. Noile tricouri ale lui Dinamo nu vor mai fi roşii complet, ci vor avea şi dungi albe. Unul dintre echipamentele de portari va fi verde şi va vea imprimat pe el cei doi câini de pe stema clubului din Ştefan cel Mare.

Preşedinte lui Dinamo, Dorin Şerdean, a prefaţat meciul: „Un derby Dinamo-FCSB acum… Că nu pot să zic Dinamo-Steaua înseamnă foarte mult, ăla e mâine în altă ligă (n.r. – în Liga 3). Înseamnă foarte mult pentru orice suporter dinamovist. Eu personal îmi doresc să reînvie ceea ce era fotbalul românesc odinioară, să revină pe harta fotbalului românesc oraşe mari cu tradiţie în fotbal, este păcat că am pierdut aceste meciuri fantastice între cluburile mari în oraşele mari ale ţării mă refer aici la exemplul Timişoara, Braşov.

Sperăm într-un meci bun şi sperăm să câştigăm pentru că asta ne dorim de fiecare dată când intrăm pe teren Dinamo îşi doreşte să câştige, Dinamo este o echipă care trebuie să înveţe că scopul unei partide de fotbal este acela de a câştiga.

Nu am cunoştinţă despre vreo primă specială pentru acest meci în momentul de faţă. Este un meci ca oricare altul”, a declarat oficialul dinamovist.

Dacă se impune azi, Dinamo va ajunge la 8 puncte și ar urca pe locul 5. Dacă se impune, FCSB va urca pe locul 2, cel puțin până la meciul Viitorul – CFR Cluj.

ECHIPELE PROBABILE

FCSB:  Vlad – Enache, Miron, Soiledis, Pantiru – Simion, Ov. Popescu, Sut – Petre, Bus, Fl. Tanase

DINAMO: Mejias – Gonzalez, Puljic, Grigorez, Blanco – Camara, Fabbrini, Gol, Sorescu – Nemec, Borcea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s