Dinamo, măsuri împotriva arbitrului Radu Petrescu după FCSB – Dinamo 3-2

Noul director general al lui Dinamo, Alex Couto, s-a arătat revoltat de arbitrajul din derby-ul cu FCSB. Conducerea ia în considerare inclusiv un protest la adresa arbitrajului.

Oficialul lui Dinamo este revoltat de arbitrajul lui Radu Petrescu. Alex Couto nu şi-a putut explica decizia de a acorda penalty la Dennis Man și a oferit primele declaraţii despre partida pierdută de “câini”.

“E foarte interesant cum a fost acest penalty, noi nu am văzut nimic. Cum a putut vedea un arbitru altceva? S-a văzut clar cum jucătorul nostru a atins mingea şi consecinţa a fost penalty. A fost şi roşu. Ce a văzut toată lumea… Dinamo a pierdut cu 3-2 şi, în loc să terminăm la egalitate şi să oferim o imagine frumoasă… Am avut atitudinea potrivită.

A fost multă tensiune la final. Contra apără Dinamo cu caracterul său. Nu cred că s-au bătut (n.r. – Mihai Stoica şi Cosmin Contra). Nu am văzut. Abia am terminat meciul. Ne vom gândi să facem un protest. Trebuie să facem o analiză la ce s-a întâmplat în meci şi vom vedea ce poziţie oficială vor lua.

Dinamo a jucat bine azi, a jucat cu atitudine. Dinamo a avut posibilitatea de a întoarce meciul, a avut atitudinea să facă acest lucru”, a declarat Alex Couto, noul director general al lui Dinamo.

Un gând despre &8222;Dinamo, măsuri împotriva arbitrului Radu Petrescu după FCSB – Dinamo 3-2&8221;

Lasă un răspuns