”Am dominat FCSB, meritam victoria!” Ce spune Contra despre penalty-ul inventat care a decis derby-ul

Dinamo a pierdut trei puncte mari cu FCSB, însă Cosmin Contra este mulțumit de cum au reacționat jucătorii, după ce roș-albaștrii au început tare și au marcat două goluri pe Arena Națională. Tehnicianul “câinilor” crede că înfrângerea lui Dinamo, este un rezultat nedrept.

“Am făcut cadou două goluri. Al doilea gol l-am luat din fază fixă, apoi am preluat controlul, am dominat copios, am avut ocazii să facem 3-2, iar apoi a venit acea fază… dar las experții să vorbească. E poate o greșeală neintenționată. Se întâmplă în fotbal, trebuie să mergem înainte. După 2-0 am dominat echipa Stelei, iar acum trebuie să ne ridicăm, să ne pregătim și mai bine. Vine liderul, e timpul să începem să câștigăm. Eu cred că victoria noastră era cea mai echitabilă. Ar fi trebuit să fie o singură învingătoare.

La 2-0, echipa a funcționat din ce în ce mai bine. Vedem ce se va întâmpla până poimâine, dar eu cred că suntem acoperiți destul de bine pe toate posturile. În principiu, acesta cred că va fi lotul lui Dinamo pentru acest an. Mi-aș fi dorit să-i dedic victoria lui Cătălin Hîldan, dar n-am putut”, a spus Cosmin Contra după meci.

Dinamo se află deocamdată pe locul 12 în Liga 1, cu 5 puncte, la egalitate cu Chindia Târgoviște și Viitorul, dar cele două formații n-au jucat, până acum, în etapa a 6-a și o pot depăși pe formația antrenată de Cosmin Contra, care a ajuns la trei înfrângeri.

Lasă un răspuns