VIDEO | Isma Lopez îl acuză dur pe Radu Petrescu: „Arbitrul a decis cine trebuie să câștige!”

FCSB a obținut prima victorie pe teren propriu în fața rivalilor de la Dinamo după mai bine de trei ani.

FCSB s-a impus în partida de pe Arena Națională, în fața lui Dinamo. Meciul a fost unul extrem de spectaculos și a avut de toate, de la goluri, la incidente, lacrimi, penaltyuri și eliminări.

Dinamo a avut doi oameni eliminați, Isma Lopez, în minutul 75, și Alexandru Răuță, în minutul 90+2. Lopez a comis penalty-ul din care s-a decis meciul.

La finalul partidei, Isma Lopez, jucătorul eliminat a lui Dinamo, a acuzat în termeni duri arbitrajul brigăzii conduse de centralul Radu Petrescu.

”A văzut toată România că n-a fost nici penalty, nici roșu. Iar această partidă s-a decis din cauza acelei faze. Până Dinamo nu e respectată, nu putem face nimic. I-am zis arbitrului că am văzut la TV că n-a fost penalty. Totul s-a rezumat la acea fază, oricât am vorbi despre meci.

Nu mi-a spus nimic arbitrul. M-a eliminat și atât. El știe că nu e penalty. Dar arbitrul de tușă i-a indicat să dea 11 metri. Am simțit că a fost un derby. Noi am fost mai buni. În a doua repriză căutam victoria, dar arbitrii au hotărât să nu fie așa. Nu vreau să vorbesc despre altceva, totul se rezumă la acea fază. O să lucrăm în continuare și vom câștiga meciuri. A fost un meci frumos până când arbitrul a decis cine câștigă”, a declarat spaniolul la finalul partidei.

După acest rezultat, Dinamo se află pe locul 12, cu 5 puncte, la egalitate cu Chindia Târgoviște și FC Viitorul, dar cele două n-au jucat până acum în etapa a 6-a și o pot depăși pe formația antrenată de Cosmin Contra.