Bogdan Bălănescu s-a înțeles cu Pablo Cortacero. Vezi ce funcție va ocupa

Bogdan Bălănescu s-a înțeles cu Pablo Cortacero și va fi secretar general la Dinamo. Cei doi au vorbit la telefon vineri, iar spaniolul i-a transmis că postul este al său, deși mai mulți oameni din anturajul echipei îl „forțau” pe Adrian Ionescu, fost oficial al LPF, în această funcție.

Potrivit ProSport, Bălănescu este noul secretar general al echipei noastre, post pe care l-a ocupat și în trecut. În aprilie anul trecut a fost instalat ca director general al clubului, dar activează la roș-albi de peste 20 de ani, fiind de-a lungul timpului și organizator de competiții al Centrului de Copii și Juniori.

Mai mult, Marius Iorga, fost jurnalist la Digi Sport, va fi dat afară de la Dinamo. Postul pe care-l ocupa în club Iorga a fost desființat, acesta fiind artizanul transferurilor de „top” din ultimii ani, care au adus clubul în postura să lupte pentru evitarea retrogradării în Liga 1. 

Altfel, Dinamo întărește și departamentul de marketing, unul care a fost practic inexistent în ultima perioadă în care patron era Ionuț Negoiță. În curtea lui Dinamo a revenit Radu Birlică, ultima oară la ACS Poli Timișoara