Noua conducere a lui Dinamo are planuri mari pentru viitor: “În sezonul viitor trebuie să se întâmple două lucruri”

Directorul sportiv Rufo Collado a anunțat planurile conducerii pentru sezoanele ce urmează.

Rufo Collado a anunţat că echipa antrenată de Cosmin Contra se va lupta pentru titlul Ligii 1, începând din sezonul următor. Totodată, conducătorii clubului vor ca celebrul anunţ al lui Cristi Borcea, fostul acţionar de la Dinamo, să devină realitate.

“Este complicat. Este o competiţie în care pot juca echipele campioane, astfel că în sezonul viitor trebuie să se întâmple două lucruri. O vom lua pas cu pas.

În acest an vom încerca să fim în primele şase, pentru început, iar dacă vom reuşi, în sezonul viitor vom îmbunătăţi echipa, pentru a putea să ne axăm pe obiective mai înalte. De acolo, ne vom putea gândi la toate”, a declarat Rufo Collado pentru Telekom Sport.

Rufo Collado a evidenţiat şi aspectele care îl nemulţumesc: “Cred că trebuie să reconstruim structurile, toate departamentele de la Dinamo. Toate! Sincer, trebuie schimbate toate structurile. De la formarea jucătorilor, şcoala de antrenorii, fiindcă dacă nu se investeşte în formarea jucătorilor…

Văd carenţe de comportament. De exemplu, legată de nutriţie. Jucătorul român nu înţelege că alimentaţia este de baza în cariera profesionistă şi toate acestea se văd în joc. La nivel tehnico-tactic am văzut mari carenţe de formare, de tactică”, a mai spus directorul sportiv al lui Dinamo.

Lasă un răspuns