Ante Puljic: “Acest club nu merită această situaţie!”

Dinamo a pierdut la Ovidiu, scor 1-2 și continuă coșmarul. Dobrosavlevici şi Luckassen au marcat golurile gazdelor, în timp ce Borja Valle a marcat pentru echipa noastră, care a ajuns la cinci eşecuri consecutive în Liga I.

Dinamo a pierdut și cu Viitorul, scor 1-2, și e penultima în Liga 1. Fundașul central Ante Puljic (33 de ani) nu a găsit explicații pentru forma slabă. Croatul şi-a anunţat sprijinul pentru Cosmin Contra şi a confirmat forma de protest aleasă de jucători la adresa conducerii, prin purtarea de banderole la acest meci.

”Acest club nu merită această situaţie, nici suporterii. Am avut câteva ocazii la începutul meciului, au mai avut şi ei în prima repriză, dar imediat după ce au marcat noi am avut probleme. S-a făcut apoi 2-0 şi totul a fost şi mai dificil. Nu e uşor, dar trebuie să continuăm să muncim. Nu-mi vine să cred că această echipă este pe această poziţie în clasament! Sunt foarte dezamăgit, mai ales că nici astăzi eu cred că nu meritam să pierdem meciul.

Facem o greşeală, adversarii marchează şi totul se complică. Să fim pe acest loc în clasament, nici nu ştiu ce să mai zic. Nu putem să fugim, trebuie să muncim şi să îndreptăm situaţia. Cu siguranţă nu e uşor nici pentru Cosmin Contra, dar noi, vestiarul, suntem alături de el. Este o persoană agreabilă, un antrenor foarte bun. Nu ştiu ce să spun, singura soluţie este să dăm şi mai mult de aici încolo.

Nu este totul despre bani, dar e vorba de promisiuni, a fost un mic protest din partea noastră (n.r banderolele purtate pe braţ de fotbaliştii de la Dinamo)a mărturisit Puljic, la finalul partidei de la Ovidiu.

  • Dinamo joacă sâmbătă restanţa cu Astra Giurgiu

Lasă un răspuns