Cosmin Contra nu ia în calcul să îşi dea demisia: „Nu sunt laş!”

Dinamo a rămas cu doar cinci puncte în Liga 1, după ce a pierdut a cincea oară la rând. ”Câinii” au cedat în fața celor de la Viitorul Constanța, scor 1-2.

Învins şi de Viitorul, Cosmin Contra a avut un discurs liniştit la finalul partidei contra formaţiei lui De la Barrera. Şi-a lăudat jucătorii, ba chiar a subliniat că nu are ce să le reproşeze în urma acestui meci. Fostul selecţioner a recunoscut situaţia gravă a echipei, a lansat un mesaj către conducerea clubului şi şi-a mobilizat jucătorii pentru partida restantă cu Astra, de sâmbătă.

„Întrebaţi-l pe acţionarul echipei, pe cei care conduc Dinamo. Nu sunt genul să renunţ la greu. Aş fi fost un laş, am fost şi eu păcălit din mai multe puncte de vedere. Nu renunţ, am încredere în munca mea, am încredere în jucători”, a spus Cosmin Contra la Digisport.

Contra admite, însă, că situaţia de la Dinamo este una gravă.

„Astăzi nu am ce să reproşez jucătorilor. Greşeli copilăreşte, ei au marcat două goluri. Azi nu meritam să pierdem. Suntem într-o pasă proastă. Nu avem noroc ca să ieşim din aceastăpasă proastă. Suntem într-o situaţie delicată. Trebuie să pregătim mai bine meciul cu Astra.

Avem 5 înfrângeri consecutive şi trebuie să dăm mai mult ca să scoate echipa din această situaţie. Jucătorii şi cu mine trebuie să scoatem echipa din această situaţie. Este o situaţie grea la nivel instituţional”, a mai spus Cosmin Contra.

Contra mai spune că jucătorii nu se gândesc la problemele financiare atunci când intră pe teren. Speră să câştige restanţa cu Astra.

„Nu cred că în momentul în care intră pe teren se nai gândesc la bani. Suntem într-o situaţie gravă, le-am şi transmis lucrul acesta. Sper ca săptămâna asta să îşi dea seama de gravitatea situaţiei sportive. Avem nevoie de o victorie să ne liniştim sportiv.

Noi suntem o echipă. Trecem printr-un moment greu. Trebuie să fim uniţi, mai uniţi după 5 înfrângeri”, a mai spus Contra.

Lasă un răspuns