Ioan Andone pune tunurile pe jucătorii dinamovişti: „Nu se poate să fie atâta lipsă de concentrare”

Dinamo a pierdut la Ovidiu, scor 1-2, la capătul unui meci spectaculos. Dobrosavlevici şi Luckassen au marcat golurile gazdelor, în timp ce Borja Valle a marcat pentru Dinamo.

Ioan Andone, fostul jucător și antrenor din Ștefan cel Mare, consideră că problema la club este lipsa de valoare. De asemenea, oficialul de la FC Voluntari spune că jucătorii noi veniți tratează meciurile cu lejeritate și nu se implică suficient.

„Nu poți să zici că Dinamo a fost dominată în cele 5 înfrângeri consecutive. Au greșit și greșesc în continuare. Nu se poate să fie atâta lipsă de concentrare. Că au avut șanse, că nu știu ce. Domne, dacă ai valoare câștigi meciuri, dacă ai valoare. Ei nu dovedesc valoarea în teren, atât de mulți jucători străini care au venit pe cai mari și nu joacă, nu obțin rezultate.

Contra știe mai bine, sau poate că încă nu a analizat ce pot acești jucători. Probabil sunt foarte lejeri că au venit din campionate puternice, tratează meciurile foarte ușor și cred că dacă ei au valoare vor câștiga meciuri. Vor avea probleme mari în continuare. Din ce demonstrează pe teren, nu au un lot de primele 6″, a spus Ioan Andone la PRO X.

  • Dinamo joacă sâmbătă restanţa cu Astra Giurgiu, în Ștefan cel Mare.

Lasă un răspuns