Un fost căpitan în „Ștefan cel Mare”, crede în șansele lui Dinamo: ”Dinamo va intra în play-off!”

Dinamo a pierdut, duminică seară, la Ovidiu, scor 1-2, la capătul unui meci spectaculos. Dobrosavlevici şi Luckassen au marcat golurile gazdelor, în timp ce Borja Valle a marcat pentru Dinamo. În urma acestui rezultat, elevii lui Contra au ajuns la a cincea înfrângere consecutivă.

Dragoș Grigore (34 de ani), în prezent la Ludogoreț, a fost cu ochii pe meciul fostei sale echipe și rămâne optimist, chiar dacă ”câinii” au obținut în doar 5 puncte din meciurile disputate în acest sezon.

”M-am uitat la meciul de aseară. Eu cred că este un rezultat incorect. Meritau mai mult aseară. Îmi e greu să spun ce le lipsește, îmi e greu să spun. Nu doar aseară au arătat momente bune. Știm că punctele aduc liniștea.

Din nefericire, ei nu au reușit să le strângă până în momentul de față, chiar dacă jocul a fost unul bun. Dacă vor continua să joace bine, e imposibil ca rezultatele bune să nu apară. De cele negative s-au săturat toți. Fără doar și poate cred că vor intra în play-off”, a declarat Dragoș Grigore pentru realitateasportiva.net.

După ce a vorbit despre situația de la Dinamo, fundașul a avut un răspuns categoric când a fost întrebat despre o posibilă revenire în Ștefan cel Mare.

”Nu am mai discutat cu nimeni de acolo de ceva vreme. Acum două săptămâni sau trei am stat de vorbă cu Paul Anton. Dinamo nu m-a căutat, nu cred că mai are rost să discut de revenirea mea sau de ce s-a întâmplat acolo.

S-a plictisit lumea, inclusiv lumea. Nu e corect să aducem din nou în discuție subiectul. Clubul nu duce lipsă de fundași centrali”, a mai spus fostul căpitan al lui Dinamo.

Dragoș Grigore a ajuns la Dinamo în 2008, de la CFR Timișoara. A devenit unul dintre cei mai importanți jucători, iar iulie 2014 a fost vândut la Toulouse pentru un milion de euro. A mai jucat la Al-Sailiya, iar din iulie 2018 este la Ludogorets.

  • 800.000 euro este cota de piață a lui Grigore în prezent
  • 149 de meciuri a jucat Grigore la Dinamo

Lasă un răspuns