Ionel Dănciulescu, pesimist în ceea ce privește viitorul lui Dinamo: “Sper să nu mai fie nevoit să îl mai scot la licitație”

Dinamo trece printr-o perioadă delicată atât pe plan financiar cât și sportiv. Mai mult, noul patron al grupării din Ștefan cel Mare, Pablo Cortacero, nu a făcut investițiile promise, iar una dintre victimele acestei situații neplăcute, este chiar Ionel Danciulescu.


Fost oficial al clubului în sezonul trecut, Dănciulescu încă mai are de încasat bani de la Dinamo. În ciuda faptului că s-a implicat 100% în salvarea echipei și și-a donat chiar și medaliile și trofeele pentru a ajuta clubul cu bani, investitorii spanioli l-au îndepărtat de la echipă, iar Dănciulescu are un mesaj clar pentru ei: “Să vina cu banii!”

“Mai am şi sacoul de atunci, sper să nu mai fiu nevoit să îl mai scot la licitaţie şi să vină acum spaniolii cu banii.

Aş mai fi putut să plec la altă echipă, dar dorinţa mea a fost să mă retrag de la Dinamo. A fost decizia mea pentru că m-am gândit şi la viitor, voiam să rămân la Dinamo. Dacă aş fi plecat să mai joc undeva nu ştiu dacă mă puteam întoarce la Dinamo. Apoi, în fiecare an era un nou proiect.

Regret doar că nu am avut mai multă implicare, poate că nu au avut încredere în mine, deşi atunci când mi s-a cerut o opinie, am avut dreptate”, a spus Dănciulescu la Digisport.

  • După nouă meciuri disputate, Dinamo ocupă penultimul loc din Liga I, cu 5 puncte.

Lasă un răspuns