Dănuţ Lupu, internat la ATI, după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19

Dănuţ Lupu s-a infectat cu noul coronavirus. Fostul mare fotbalist român se află internat, în stare gravă, la Spitalul Colentina.

Acesta a ajuns la spital la începutul săptămânii acesteia, după ce în weekend nu s-a simţit prea bine. Văzând starea în care se află, fostul jucător de la Dinamo a decis să cheme ambulanţa. În urma constatării nivelului de oxigen scăzut din sânge, medicii au decis să-l interneze imediat.

„Dan nu e bine deloc! E la spital. Nu au avut locuri la Matei Balș. E la Colentina. Intubat…”, s-a confesat soţia fostului fotbalist jurnalistului Dan Filoti, conform We Love Sport.

Dănuţ Lupu a avut probleme de sănătate şi în 2016, fostul mijlocaş al naţionalei României a avut mari probleme medicale şi a ajuns în spital.

A fost internat o lungă perioadă de timp. Acesta dezvăluind că şi-a schimbat total stilul de viaţă. Imediat după externare a renunţat la viciile care îi afectau sănătatea.

„Perioada din 2016 a fost cea mai gravă. Să stai în pat câteva săptămâni, nu e ok. În primele 10 zile nu am ştiut nimic. M-am trezit cu o cască pe cap. Am beneficiat de şansa dată de Dumnezeu. Când m-am dezlegat de aparate, am reînvăţat să merg.

Uitasem să merg, am avut nevoie de două zile. A fost şi problema cu fumatul. Acum nu mai fumez. Din februarie 2016, de când m-am externat, nu am mai fumat. Am mai încercat să mă las, dar nu am putut. Nu am reuşit mai mult de şase luni”, a spus Lupu.

  • Dănuţ Lupu s-a retras din activitatea de jucător în anul 2001, după ce a jucat la cele două rivale din Bucureşti, Dinamo şi Rapid.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s