Cosmin Contra: „Mi-era foarte ușor să renunț, dar nu sunt genul”

Dinamo se pregăteşte de restanţa cu Astra, meci programat sâmbătă, de la ora 21:00.

Cosmin Contra, se declară motivat să scoată echipa din zona de jos a clasamentului și trage un semnal de alarmă cu privire la problemele financiare pe care șefii spanioli nu reușesc să le rezolve.

„Am o motivație mare, sunt la un club care trebuie să îți aducă motivație indiferent de problemele avute. Mi-era foarte ușor să renunț, poate și acum două săptămâni, dar nu sunt genul. Cu cât sunt dificultățile mai mari, cu atât trebuie să muncești mai mult, să ajungi la jucători. E de datoria noastră ca din punct de vedere sportiv echipa asta să iasă de acolo de unde este și să înceapă să urce în clasament. Asta le transmit în fiecare zi jucătorilor. În fiecare zi mă trezesc cu dorința de a scoate echipa de unde e.

Din cele 5 înfrângeri, în cel puțin 3-4 meciuri Dinamo nu trebuia să piardă. Chiar trebuia să câștigăm anumite meciuri, fără doar și poate. Nu am fost inspirați în fața porții și am pierdut meciurile. Rezultatele țin antrenorul în viața, dar când dai afară un antrenor trebuie să faci o analiză corectă la ceea ce se întâmplă, cum lucrează echipa.

Există posibilitatea ca în cel mai scurt timp să vină și rezultatele. Eu cred că munca antrenorului și staffului lui Cosmin Contra se vede”, a declarat „Guriță” pentru gsp.ro.

Contra a avut și un mesaj pentru Pablo Cortacero, reprezentatul fondului de investiții care a preluat clubul și a dezvăluit că se află în contact zilnic cu Rufo Collado, directorul sportiv al echipei, cu care discută despre problemele financiare ale echipei.

„E o situație mai grea, pe mine m-a convins să vin aici Juan Melero, care nu mai face parte din acest proiect din câte am înțeles. Era discutat ca el să fie cel care să ajute spaniolii să organizeze clubul, ceea ce nu se mai întâmplă. Eu mai vorbesc cu Juan Melero, dar pierzându-l la Dinamo, normal că vorbesc cu spaniolii actuali.

Directorul sportiv este zi de zi la antrenamentele echipei, vorbim de toate aceste probleme, de problema banilor, una mare, dar singura persoană care poate liniști apele la Dinamo este Pablo Cortacero. Sper să o facă în cel mai scurt timp pentru că lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece”, a mai spus Contra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s