Mircea Rednic critică strategia conducătorilor lui Dinamo: “Fără bani nu ai cum să faci performanţă”

Mircea Rednic a ieşit la atac, după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică. Fostul antrenor al “câinilor” nu l-a menajat nici pe Ionuţ Negoiţă, fostul investitor de la Dinamo.

“Am urmărit, a fost o perioadă în care mi-am impus o vacanță. Am fost plecat în Belgia. M-am ușchit repede pentru că lucrurile scăpau de sub control acolo, cu renumitul COVID. Iar acum mă pregătesc să revin în fotbal și la voi în emisiune.

Salvatorul a fost la ei în curte de vreo două ori, dar ei nu au apreciat și nu s-au purtat cum ar fi trebuit să se poarte cu un om care într-adevăr vrea binele clubului Dinamo. Pentru mine, acest club încă nu a fost vândut, a fost dat în administrare. Au venit niște băieți care, după părerea mea, nu au nicio treabă cu administrativul, cu fotbalul.

Pentru că, atunci când știi ce club ai preluat, cu datorii, tu vii și aduci jucători cu contracte pe care ei nu le aveau în țara de unde provin. Înțeleg că sunt cu nume, că au trecut prin curtea lui Manchester City, Real Madrid, Barcelona, dar nu e suficient.


OK, ei vin în România ca să câștige bani și puteai să le oferi un contract pentru România și să pui clauze pentru performanță. Dă-le 150.000 pe an, 50.000 play-off, 100.000 să ia campionatul. Dar tu le oferi salarii foarte mari și tu nu ai bani. De atâta timp ei nu au reușit să vină cu nimic.

Deci tu le-ai făcut niște promisiuni și nu poți să le rezolvi. Nici nu vreau să mă gândesc. Ați văzut că străinii deja fac scandal, au familii, au viața lor. Chiar nu am înțeles. Oferi salarii mari, dar pe ce te bazezi?”, a declarat Mircea Rednic, la emisiunea Liga Digi Sport.

Cosmin Contra ar putea fi înlocuit de conducerea lui Dinamo după ultimele rezultate ale echipei din Liga 1. Mircea Rednic este numele care stă pe buzele tuturor dinamoviștilor.

“Eu sunt adeptul continuității. Mi-aș dori să rămână Cosmin Contra pentru că este proiectul lui. Este o perioadă scurtă și văd că jucătorii nu s-au adaptat fotbalului românesc, mai sunt și problemele financiare. El este un antrenor bun, tânăr, are un CV foarte bun. A fost jucătorul lui Dinamo, dar eu cred că Rednic e altceva.

E cel mai bine pregătit antrenor care a fost la Dinamo. Am mai vorbit cu Rednic în urmă cu o săptămână. Țin legătura cu foștii mari fotbaliști. Rednic nu se aruncă cu capul înainte. Dacă vine… Trebuie să fie susținut. Are nevoie de susținere și continuitate”, a încheiat “Puriul”.

  • Ultimul mandat al lui Rednic la Dinamo s-a încheiat în iunie 2019. Divergenţele cu Ionuţ Negoiţă au contribuit din plin la despărţire.

Lasă un răspuns