Mircea Rednic dezvăluie cum a vrut să o preia pe Dinamo! ,,Aveam buget de un milion de euro”

Mircea Rednic nu a glumit atunci când a spus că vrea să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță. Antrenorul de 58 de ani a făcut oferta în vara lui 2019, însă nimic nu s-a concretizat.

Acum, după ce Ionuț Negoiță a vândut clubul unor investitori spanioli, problemele nu s-au terminat. Ba mai mult, spaniolii au început să dea salarii de zeci de mii de euro pe care încă nu au reuşit să le achite.

Mircea Rednic, susține că în perioada în care Ionuț Negoiță a anunțat că vinde clubul din Ștefan cel Mare a venit cu mai mulți sponsori pentru a cumpăra pachetul majoritar de acțiuni.

Tehnicianul spune că a vorbit la momentul respectiv cu mai multe firme, iar el urma să investească la rândul său nu mai puțin de 500.000 de euro. În total, din spusele lui Rednic, clubul Dinamo urma să aibă un buget de un milion de euro.

“Chiar m-am interesat și am vrut să aduc pe cineva care să ia clubul Dinamo. Am avut pe cineva care voia. Dacă rămâneam eu la Dinamo aveam un buget de un milion de euro. Eu veneam cu 500.000 de euro și mai aveam câțiva sponsori. Aveam și 7 loje plătite la acel moment. Spaniolii trebuie să știe clar când preiau o societate. Nu uitați de datoriile pe care le are Dinamo.

Danciu îi încurca acolo. Eu când am fost acolo aveam nevoie de Danciu. Domnul «Iuda» (n.r. Bălănescu) m-a sunat și mi-a spus că-mi dă 10% dacă conving sponsorii să vină la echipă. Eu i-am spus că acei sponsori vin la echipă dacă rămân eu, că reprezentam o garanție. Bălănescu a făcut mult rău și e în continuare acolo”, a declarat Mircea Rednic la Digi Sport.

  • Mircea Rednic a antrenat Dinamo de 3 ori.
  • Rednic este antrenorul aub comanda căruia Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană.

Lasă un răspuns