Diego Fabbrini, prima reacție după ce a fost acuzat că face o atmosferă proastă la echipă

Diego Fabbrini nu a prins lotul de 20 de jucători pentru meciul pierdut de Dinamo la Ovidiu, scor 1-2, cu FC Viitorul, iar decizia lui Cosmin Contra a venit după ce mijlocașul în vârstă de 30 de ani a pus o întrebare care i-a fi deranjat pe oficialii spanioli.

Diego Fabbrini a întrebat când i se vor plăti salariile restante, iar investitorii spanioli de la Dinamo nu au primit cu bucurie curiozitatea italianului. La fel ca și mulți dintre ceilalți coechipieri de la Dinamo București, Diego Fabbrini va bifa pe 15 noiembrie trei luni de neplată, alții având doar două salarii restante. Astfel, spaniolii au decis să îl taxeze pe mijlocașul în vârstă de 30 de ani pentru că a avut curaj, iar șansele ca acesta să facă parte din lotul pentru restanța cu Astra sunt mici, chiar dacă nu are nicio problemă medicală.

„Nu am făcut niciodată probleme în vestiar. Și nici nu am avut discuții contradictorii cu cineva, nici cu jucătorii și nici cu noua conducere. Cu cei din noua conducere cred că am vorbit de doar două ori, nu este adevărat.

Nu, nu mi-a dat niciuna (Contra nu a motivat scoaterea sa din echipă). Trebuie să-l întrebi pe el de ce nu am jucat, nu pe mine. Mie, personal, nu mi-a spus nimic referitor la acest lucru, de ce a luat această decizie de a mă lăsa în afara lotului, deși am mers la Constanța”, a spus Fabbrini pentru fanatik.ro.

Diego Fabbrini a semnat pe 22 august 2019 cu Dinamo, unde a sosit ca o mare vedetă, fiind și cel mai bine remunerat jucător din lot la acea vreme, cu 16.000 de euro lunar. Italianul a renunțat la aproximativ 9.000 de euro, diferența față de salariul pe care-l avea la CSKA Sofia, pentru a se întoarce în România și a ajuta formația din Ștefan cel Mare să revină în prim-planul Ligii 1.