Antrenorul lui Dinamo 2, mesaj dur pentru conducatorii lui Dinamo: “E grav ce vedem de aici! Să facă mărirea de capital”

Problemele financiare și neplata salariilor jucătorilor și a angajaților afectează și echipa secundă, iar Emil Ursu (56 de ani), antrenorul echipei secunde, a vorbit despre situația financiară din Ștefan cel Mare.

La finalul meciului pierdut de echipa noastră în fața echipei secunde a FCSB-ului, scor 1-2, în etapa a zecea a ligii a treia, Ursu a declarat pentru ProSport că situația clubului e una gravă, dar speră ca noii proprietari să își respecte în cele din urmă promisiunile și să scoată echipa din aceste probleme financiare.

“E grav ce vedem de aici. Trebuie să rezolve, noi suntem optimiști și sperăm ca cei care au preluat echipa să bage bani și să facă mărirea de capital și Dinamo să iasă din mocirla în care e în momentul de față”, a spus Emil Ursu pentru sursa citată.

De asemenea, Ursu a vorbit și despre meciul pierdut în fața rivalilor și a dat vina pe Ionuț Șerban, care a greșit decisiv la golul victoriei “roș-albaștrilor”.

„Am pierdut jocul în minutul 90, pe o greșeală a lui Ionuț Șerban care nu se face. Ca ultim apărător a încercat să preia mingea și i-a trecut pe sub talpă. Eu zic că un rezultat echitabil era meci nul.

Eu am fost în dubii dacă a fost sau nu penalty, în schimb, jucătorul de la FCSB a spus că nu a fost penalty. Dacă a dat arbitrul, luăm în considerare că a fost penalty. Îmi pare rău pentru că am egalat, aveam un om în plus și nu aveam voie să primim gol, mai ales la un jucător cu experiența lui Ionuț Șerban.

Una peste alta, echipa a jucat bine, sunt mulțumit. Îi felicit pe jucători pentru dăruire, pentru efort.

Sunt foarte mulțumit de Sin, care se pregătește cu mine, și de Mihaiu, care a fost trimis după meciul cu Craiova”, a spus Emil Ursu.

Lasă un răspuns