Ion Marin i-a pus din nou la zid pe afaceriștii lui Pablo Cortacero: “Asta deranjează, supără și macină încrederea”

Spaniolii care au cumpărat clubul Dinamo sunt sub presiune mare și primesc lovituri din toate direcțiile. Jucătorii și antrenorii nu și-au primit banii de luni bune, iar jurnaliștii de la AS scriu că se pregătește o grevă în toată regula.

Fostul antrenor al alb-roșiilor, i-a pus din nou la zid și a dezvăluit că și Cornel Țălnar, omul care i-a sprijinit încă de la bun început, este foarte supărat că nu și-au ținut promisiunile.

“Cornel Țălnar era foarte supărat, el chiar a crezut în proiectul acesta și a fost fost dezamăgit când a văzut că apar atâtea amânări. S-a discutat de Academie, acea Academie trebuie să aibă mingi, echipamente, nu au nimic.

Țălnar e implicat oficial și a luat poziție în discuțiile pe care le-a avut, am asistat și eu la una dintre ele, el spune clar ce este nevoie. Nu sunt progrese, nu sunt rezolvări nici cu Academia. Asta deranjează, supără și macină încrederea”, a declarat Ion Marin, la Digi Sport.

“Săpăligă” este dezamăgit și de jocul echipei lui Cosmin Contra în pofida unor jucători valoroși aduși la echipă.

”Mă așteptam ca după fiecare întrerupere pentru meciurile naționalei să apară un mic progres, în organizarea jocului, în relații de joc, pe stânga, pe dreapta, în zona centrală.

Din păcate nu există progres! Există mari gafe individuale care nu au fost remediate,e o stagnare, o plafonare.

Au venit jucători cu experiență care au o valoare, au venit pe niște bani, implicarea lor în joc ar trebui să aducă rezultate. Dacă nu obții un rezultat pozitiv, asta ridică semne de întrebare asupra valorii lor”, este de părere Ion Marin.

  • Dinamo, va juca împotriva Astrei, ”lanterna roșie”, într-un meci restant al etapei a noua din Liga 1, astăzi, de la ora 21:00, în Ștefan cel Mare.

Lasă un răspuns