Florentin Petre își face griji pentru Cosmin Contra: „Îl văd cum suferă, e trist!”

Cosmin Contra nu își mai ascunde neîncredere față de actuala conducere a lui Dinamo. „Guriță” a criticat public promisiunile nerespectate și le-a luat fața fotbaliștilor neplătiți. Florentin Petre (44 de ani) crede că fostul său coleg, Cosmin Contra, este afectat serios de situația de la Dinamo.

”Îl văd pe Cosmin cum suferă, e trist, nu asta e fața lui, bine, nu e el frumușel nici altfel, dar nu e fața lui asta!

Mă uit la mine. Când intru în vestiar și nu sunt salariile plătite, mi-e rușine să mă uit în ochii lor. Așa și el. S-a lăsat prostit ca și noi. Când te pui la masă și vezi un proiect, unul dintre cele mai frumoase din ultimii ani în România, normal că te încântă.

Doar că lipsesc banii. Jucătorii ăștia cu salarii mari mai stau un pic. Ai noștri se mai chinuie, mai stau o lună, două. Eu de la început i-am zis lui nea Cornel Țălnar că nu prea cred în asta când am văzut acele salarii. El mi-a zis: i-am ajutat, am crezut în ei.

Meciul cu Astra contează, dar cel mai bun moral va fi când vor intra banii în cont. Cosmin poate ține vestiarul, jucătorii țin la el, a fost un mare jucător. Dacă știi să-i ții, mai joaca, dar nu poți să-i ții la nesfârșit”, a declarat Florentin Petre la DigiSport.

  • Florentin Petre și-a făcut junioratul la Dinamo și a evoluat pentru „câini” între 1994 și 2006, perioadă în care a câștigat trei titluri, cinci Cupe și o Supercupă a României. A înscris 43 de goluri în 259 de meciuri în Liga 1, fiind extrem de iubit de galeria roș-albilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s