Paul Anton: „Ușor, ușor, o scoatem la capăt”

După 5 eșecuri consecutive, Dinamo a obținut în sfârșit primul punct, la remiza cu Astra, scor 1-1, o restanță din etapa a noua. De cealaltă parte, giurgiuvenii rămân pe ultimul loc, chiar și cu noul antrenor pe bancă, Eugen Neagoe.

Mijlocașul lui Dinamo, Paul Anton a comentat jocul făcut în această seară de echipa noastră și a explicat și care este starea de spirit în sânul echipei, după promisiunile făcute de Pablo Cortacero.

„Într-adevăr, pe fază defensivă facem greșeli. Adversarul la prima fază serioasă ne-a taxat. Clar că omogenitate nu există, au venit foarte mulți jucători noi. Am controlat jocul cap-coadă, din păcate nu am reușit să înscriem.

Vă dați seama că toate aceste promisiuni nerespectate te macină, dar noi încercăm pe partea sportivă să creștem în clasament. Eu mă cred în colegii mei și stafful tehnic. În ceea ce privește conducerea, deocamdată au fost multe promisiuni neorate și e normal să existe o neîncredere. Ușor, ușor, o scoatem la capăt”, a declarat Paul Anton la finalul meciului cu Astra.