Cosmin Contra îl bagă în ședință pe Rufo Colado și poate demisiona

Dinamo a terminat la egalitate, acasă, scor 1-1, cu Astra Giurgiu, într-un meci restant din etapa a noua din Liga 1 și cele două echipe rămân pe ultimele locuri în clasament. Oaspeții au deschis scorul prin Valentin Gheorghe (47), „câinii” reușind egalarea prin Magaye Gueye (56), aflat la prima reușită în tricoul “câinilor”.

Cosmin Contra (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, a reacţionat la finalul partidei. Tehnicianul a spus că echipa noastră a făcut un meci slab şi nu a avut nicio acţiune individuală, centrare sau un şut reuşit. Contra se gândește să își dea demisia dacă problemele financiare nu se vor rezolva.

“Slab, o primă repriză în care am avut dominare teritorială, dar fără să punem în pericol poarta adversă. Am avut posesie prelungită dintr-o parte în alta a terenului, dar n-am avut niciun jucător care să facă ceva diferit în ultimii 25-30 minute. Nicio acţiune individuală, centrare bună, un şut, din păcate jucătorii sunt marcaţi de ce se întâmplă, de locul în clasament. Primim un gol foarte uşor, revenim în joc, orice echipă putea să câştige.

(n.r. – Cel mai mare minus al echipei?) Încrederea în tot, în ei, trebuie să-şi dea seama că la valoarea pe care o au, dacă au valoare, trebuie să o arate. Au arătat în multe meciuri că au valoare, dar trebuie să-şi asume responsabilitatea locului în clasament pentru că dacă nu-ţi asumi această responsabilitate, e greu să ieşi din subsolul clasamentului.

Mâine (n.r. duminică) voi avea o discuție cu directorul sportiv, vom spune lucrurilor pe nume. Trebuie să facem o analiză, vedem ce se va întâmpla. E clar că trebuie discutat! Vedem ce se va întâmpla (n.r. întrebat dacă ia în calcul să-și dea demisia). În momentul de față, sunt dezamăgit pentru că așteptam mult de la meciul cu Astra”, a spus Cosmin Contra, la finalul meciului.

  • În urma rezultatului, Dinamo a rămas penultima în Liga 1, cu şase puncte, iar Astra e lanterna roşie, cu cinci puncte.
  • Pentru alb-roșii urmează alte două partide acasă, cu Voluntari în Liga 1 și cu Viitorul, în Cupă.

Lasă un răspuns