Investitorii spanioli de la Dinamo au fost dați de gol de un fost președinte al clubului „alb-roșu”

Constantin Anghelache (74 de ani) a radiografiat mișcările făcute în ultimele luni de investitorii spanioli care au preluat Dinamo în această vară.

Fostul președinte al clubului Dinamo, în era Negoiță este de părere că Pablo Cortacero&co caută ca formația din Ștefan cel Mare să ajungă în insolvență.

”S-a plătit în euro, cum a cerut domnul Negoiță. Contractul odată încheiat rezultă că s-au transferat acțiunile și spaniolii au devenit posesorii lor. Nu au nicio obligație să le plătească până la 15 noiembrie, decembrie. Ei pot să spună că n-au bani. Ce se poate întâmpla? Îi vor da în judecată. Spaniolii au cântărit foarte bine.

Toată lumea uită un punct de vedere al Legii 85 privind reorganizarea judiciară a societăților comerciale. Aceasta spune că în primii 5 ani, o societate care a ieșit în insolvență nu mai poate intra. Dar după 5 ani? Poate reintra. Acești cinci ani s-au împlinit în luna iulie.

Deci, în acest moment, Dinamo poate să intre în insolvență, nu în faliment. Asta înseamnă reorganizare judiciară care presupune suspendarea plăților și raportul între active. Va rezulta un procent care se mai plătește în cei 3 ani în care se organizează. Așa au ieșit și CFR și Gaz Metan, dar și Dinamo.

În acest caz, nu mă duce mintea să cred că ăștia vor mai bine să intre în insolvență? S-ar aduna 7-8 milioane, se împarte la activul lui Dinamo și rezultă 10%. Păi care este cretinul care investește și nu dă 10%?”, a declarat Constantin Anghelache.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s