Jucătorii lui Dinamo, puși la zid de conducere: „Trebuie să joci și pentru orgoliu”

Problemele de la Dinamo par să fie fără sfârșit. Echipa trece printr-un moment precar atât din punct de vedere sportiv, cât mai ales financiar, unde investițiile promise de noii șefi spanioli întârzie să apară.

Președintele clubului, Dorin Șerdean nu înțelege atitudinea jucătorilor care nu mai bat pe nimeni și le cere acestora să nu se mai gândească doar la bani.

„Sigur, toți suntem supărați pentru performanța sportivă, dar au fost mai mulți factori. Este responsabilitatea departamentului sportiv! Din păcate, rezultatele nu sunt pe măsura investițiilor care s-au făcut. Cât despre restanțele financiare, este problema acționarului majoritar. Un jucător trebuie să fie profesionist și trebuie să joace cât poate de bine. Să nu fie interesat doar de bani, pentru că vedeți și dumnevoastră, sunt vremuri grele.

Văd că mulți trag cu dinții de locul de muncă, îl apără în această perioadă, iar jucătorii lui Dinamo nu fac asta. Trebuie să joci și pentru orgoliu, să demonstrezi că ai valoare”, a spus președintele lui Dinamo, Dorin Șerdean, pentru ProSport.

Dorin Șerdean recunoaște că nu se aștepta ca problemele să fie atât de mari și subliniază că „situația este foarte grea”.

„Sigur că sunt și minusuri într-o anumită parte, nu contest asta! Au fost și sunt mereu așteptări mari de la acest proiect al lui Dinamo. Poate că nu e nici pe măsura așteptărilor mele, dar timpul poate să fie un aliat pentru noi. Dacă nu se plătesc restanțele, suntem conștienți că o să fim depunctați. Recunosc că este o situație foarte grea la Dinamo”, a mai afirmat Șerdean.

  • Cosmin Contra a preluat-o pe Dinamo pe 26 august. De atunci, formaţia condusă de el s-a întărit serios, dar a înregistrat o singură victorie în Liga 1, două rezultate de egalitate şi şase înfrângeri. Echipa este pe penultimul loc și pare condamnată iar la play-out.

Lasă un răspuns