Cel mai dur atac la conducătorii spanioli de la Dinamo: “Ar putea fi o șansă să scăpăm de acești spanioli”

Andrei Gerea, fost ministru pentru energie și IMM, a lansat un scenariu sumbru pentru dinamovişti: “Ar putea fi o șansă să scăpăm de acești spanioli, să scăpăm de cheltuielile nejustificate și să intrăm în insolvență”.

Gerea, care este membru al DDB Elite, a spus că Dinamo riscă să ajungă în faliment cu actualii investitori.

“Negoiţă a dat clubul către nimeni. Dacă nu se vine cu o injecţie masivă de capital, echipa nu are cum să meargă mai departe. Insolvenţa e singura scăpare. Dar în insolvenţă cu Cortacero acţionar n-ai nicio şansă. Ai o lună sau două cu datorii la stat şi ai intrat în faliment.

Nu putem merge mai departe cu indivizii âştia fără a schimba modul de lucru de până acum. În mod evident, nu au soluţii financiare. Cortacero încearcă să scoată pieptul în faţă, să ne arate, să spună că el e dinamovist de mic. Au pus clubul pe butuci. Dacă acest Cortacero pleacă, să se ducă toţi! Să nu-i mai văd în România”, a spus Andrei Gerea la Digisport.

Andrei Gerea l-a atacat şi pe Ionuţ Negoiţă, despre care că nu a respectat memorandumul cu “programul DDB”.

“Negoiţă nu a respectat memorandumul pe care îl avea cu Programul DDB. Eu cred că găseam finanţatori, sponsori, nu trebuia să vină un singur sponsor, puteam aduce mai mulţi, trezeam simpatie pentru un proiect socios, am fi reuşit să gestionăm situaţia. Fanii îşi doresc să facă orice numai să salveze clubul. Din punctul meu de vedere, situaţia e clară. Fără un acord de capital, Dinamo 1948 nu mai poate exista, nu mai poate merge mai departe.

Totuşi, ca să nu ne dăm bătuţi, am fi dispuşi să încercăm o insolvenţă, renunţând la cheltuieli, să avem discuţii cu jucătorii şi să ajungem la un buget de salarii decent, să revenim la situaţia din vară, să încercăm să mergem mai departe”, a mai spus Gerea.

  • Pe 24 septembrie 2015, Dinamo a ieșit din insolvență. Asta este data la care Tribunalul București a închis procedura de insolvenţă şi reintroducerea societății în circuitul economic.
  • O societate poate reintra în insolvență, dar numai dacă trec cinci ani de la închiderea procedurii anterioare. În septembrie s-au împlinit cinci ani de când Dinamo a scăpat de insolvență, chiar cu două luni înainte de termen, astfel că o asemenea variantă ar fi posibilă pentru noi.

Lasă un răspuns