Problemele de la Dinamo se acutizeaza. Încă o promisiune încălcată!?

Scandalul de la Dinamo este departe de a se încheia. Vinerea trecută, Pablo Cortacero a promis că a virat 400.000 de euro pentru a achita o parte din datorii.

Cea mai recentă promisiune făcută de acţionarii spanioli ai lui Dinamo a rămas neonorată. Din ultimele informații, banii promişi de Pablo Cortacero nu au intrat în conturile clubului, aşa cum promisese spaniolul.

Jucătorii şi-au pierdut răbdarea şi au ameninţat că la mijlocul lunii viitoare vor merge la FIFA, unde vor solicita să devină liberi de contract şi să li se achite salariile restante.

Nici situaţia lui Cosmin Contra nu s-a clarificat. Antrenorul ar fi dispus să renunţe la clauza de reziliere de 300.000 de euro, dar vrea ca tot staff-ul să primească salariile la zi.

Practic, toți cei din lot și din staff sunt legați de acești investitori spanioli, iar datoriile cresc cu fiecare zi care trece. În prezent clubul are datorii importante la furnizori, la testele pentru Covid-19, la medicamente, mâncare și altele.

Faptul că banii ar fi trebuit să intre în aceste zile a fost prezentat ca o ultimă promisiune a spaniolilor care au arătat și o hârtie de la bancă în acest sens. Documentul ar fi trebuit să dovedească faptul că tranzacția se va face, însă se pare că cei 400.000 de euro trimiși în săptămânile trecute ar fi blocați în continuare la banca, iar dinamoviștii nu au primit niciun ban.

Lasă un răspuns