Conducătorii lui Dinamo, criticați dur de Ante Puljic: „Nu se rezolvă cu un salariu”

Situația financiară a echipei de fotbal Dinamo, este una cu adevărat dificilă, după ce investitorii spanioli nu au adus banii promiși.

Despre această situație a vorbit și Ante Puljic. Fundașul lui Dinamo le-a transmis și un mesaj ferm conducătorilor clubului și este de părere că Dinamo are nevoie urgent de cel puțin două milioane de euro.

„Am vorbit de 3-4 ori, suntem supărați că ni se promite ceva și rămânem doar la promisiuni. Înțelegem că echipa e în situație critică, dar nu mai promite! Suntem și noi ființe umane, avem familii, e deranjant să te amăgească.

Până la urmă, nu e vorba doar de salariile jucătorilor, ci și de ale oamenilor de la Săftica, de la club, de viața clubului. Să ne înțelegem: nu înseamnă că dacă ni se plătește nouă acum un salariu, se rezolvă ca prin farmec toate problemele la Dinamo. Viața clubului este în balanță, în aceste zile, în aceste săptămâni.

Nu se rezolvă cu un salariu, trebuie urgent investiți 2-3 milioane de euro în club. Nu să aibă jucătorii bani, să aibă Dinamo din ce supraviețui! Este inadmisibil să nu știm ce se va întâmpla mâine.

Chiar nu e de glumă! Jucătorii noi nu au primit nici măcar un euro de când au sosit la Dinamo. Unii și-au adus familiile aici, au cheltuit bani să închirieze apartamente, să aibă ce pune pe masă, e o situație dramatică. Să nu credeți că suntem disperați după bani sau că doar asta avem în cap, însă este o stare agonizantă și, mai ales, nu mai există încredere”, a spus Ante Puljic, pentru gsp.ro.

Lasă un răspuns