VIDEO | Ioan Andone se teme că situaţia lui Dinamo este una cât se poate de gravă: ”Insolvenţa cred că va fi groaznică, datoriile sunt mult mai mari!”

Ioan Andone (60 de ani) a vorbit despre perioada grea prin care trece Dinamo și despre investitorii spanioli care ar fi dus echipa de fotbal la datorii de aproape 10 milioane de euro.

Actualul președinte a lui FC Voluntari nu are încredere în proiectul de la Dinamo și crede că nu trebuiau aduși atât de mulți jucători noi la echipă. Totodată, „Fălcosul” se teme că situaţia este una cât se poate de gravă și susține că are informaţii conform cărora la momentul actual bugetul de salarii de la Dinamo se ridică la 500.000 de euro pe lună. În acest moment, toată suma s-ar învârti în jurul a 7-8 milioane de euro.

”Insolvenţa cred că va fi groaznică, una a fost cealaltă, în care Negoiţă a băgat echipa în insolvenţă şi a plătit datoriile, alta e acum. Datoriile sunt mult mai mari, din ce am înţeles. Un buget de 500.000 euro pe lună net pentru jucători este enorm! Cred că s-au strâns 7-8 milioane pe care nu ştiu cine va avea curajul să preia Dinamo.

E o chestie extrem de dificilă, rezilierea contractelor jucătorilor aduşi, aducerea lor la sume mai mici şi cei care vor să rămână”, a spus Ioan Andone la TelekomSport.

Lasă un răspuns