Conducătorii lui Dinamo, criticați dur: „Au venit într-un costum de salvatori, Batmani, Spider-Mani…”

Fiica fostul mare fotbalist Ilie Balaci i-a criticat dur pe investitorii spanioli de la Dinamo. Acesta a spus că este groaznic ce se întâmplă Dinamo, pentru că niste oameni își bat joc de o emblemă românească.

“Chiar ieri spuneam că dacă mai aud un cuvânt de Dinamo îmi explodează capul. Măi, este groaznic! Este cumplit, pentru că niște oameni, indiferent de numele lor, își bat joc de numele unei țări, de o emblemă românească. Cu atât mai grav este că au venit într-un costum de salvatori, Batmani, Spider-Mani, și s-a adeverit că sunt doar desene animate.

Trăim în 2020. Banii îi pui acum, iar în maxim 48 de ore ajung în orice colț al planetei. Aceste minciuni nu merg. Din păcate, uite că se simte pe toate palierele această criză. Unde e o criză financiară, evident că se răspândește peste tot. Nu mă surprinde atitudinea fanilor lui Dinamo. În primul rând, este situația care este. Dacă s-ar strânge mai mult de 6, ar fi amendați imediat, risipiți. Ce să facă oamenii? Ei probabil că sunt foarte vocali în mediul online”, a declarat Lorena Balaci pentru gsp.ro.