Promisiunile lor sunt doar vorbe în vânt. Șerdean, luat la țintă de ultrașii din PCH

Dinamo a reuşit prima victorie în Liga 1 după o pauză de două luni: 3-0 cu FC Voluntari, în Ștefan cel Mare.

La finalul partidei, Dorin Șerdean, președintele clubului și persoana care a intermediat tranzacția în urma căreia pachetul majoritar de acțiuni al lui Dinamo a fost cedat de Ionuț Negoiță investitorilor spanioli, a dat asigurări că problemele de ordin financiar se vor rezolva săptămâna viitoare.

„Îmi aduc aminte ca au trecut două luni de la victoria de la Mediaș, 21 septembrie, azi suntem în 20 noiembrie. A dat Dumnezeu și am câștigat în sfârșit după două luni. Sper să ne descătușeze din toate punctele de vedere acest succes. Probabil jucătorii au înțeles că joacă la Dinamo, un club mare, o echipă mare, ar trebui să fie mândri, să joace pentru ei în primul rând, și pentru club.

Nu pot să neg că sunt întârzieri cu salariile. Din fericire suntem în grafic cu plățile stringente, cu Federația, cu TAS, cu alte probleme, sper să le depășim. Nici eu nu sunt fericit că n-am primit banii la timp, dar ce să fac? Trebuie să se termine și situația asta. Avem un deadline pe 30 noiembrie. În mod normal, săptămâna viitoare o vom rezolva. Poate fi cel mult o altă insolvență, faliment nu. Nu este de dorit și nu ar trebui să ajungem acolo”, a spus Șerdean.

Președintele executiv a apărut la interviuri cu o eșarfă în culorile echipei Dinamo. Imaginea i-a scos din sărite pe suporteri dinamoviști, care au ripostat imediat pe pagina de Facebook a asociației „Peluza Cătălin Hîldan”.

„SĂPAȘULE, ȘOCARICIULE, DĂ JOS EȘARFA AIA DE LA GÂT!
Să nu venim noi să ți-o dăm jos… Și să nu te mai vedem cu eșarfă cu Dinamo! Cum îți permiți să pângărești acest nume și aceste culori?! Cum îți permiți să-ți bați joc de suporteri și de jucători?!

Cum îți permiți să minți în fiecare zi că ești în grafic cu plățile, când la Săftica nu sunt bani nici de pâine?! La toată obrăznicia ta, noi răspundem cu reînnoiri și înscrieri în http://www.programddb.ro

Câinilor, nici nu vă imaginați ce am găsit la Săftica! Angajații de acolo nu sunt plătiți de luni de zile. Vorbim de oameni care supraviețuiesc din salariu. Nu sunt bani de mâncare pentru masa jucătorilor, nici măcar pentru un prânz. Este o bătaie de joc cum nu s-a mai întâlnit vreodată. Și acest individ își permite să mintă cu atâta nonșalanță…

Acest individ care se plânge și se milogește de un personaj dubios precum Săpașu, pe care în numește ”fratele meu”!

Când mai apari la televizor (fără eșarfă și însemne ale lui Dinamo) să-ți ceri iertare de la Dănciulescu, pe care l-ai dat afară înainte să înveți pe unde se intră în stadion! Să-ți ceri iertare de la Mulțescu pe care l-ați umilit!

Tu și spaniolii aduși de tine sunteți SĂPAȘII lui Dinamo! Pentru că voi săpați groapa acestui club, dar s-ar putea să cădeți voi înșivă în ea.
Până nu vei veni cu banii despre care ai tot vorbit, să nu mai pronunți Numele DINAMO! Și vezi cum faci să nu te prindă ignatul pe aici!

Nu avem altă șansă, Câinilor, decât să strângem bani, să cumpărăm măcar mâncarea pentru jucători.
Nu stați pe gânduri, intrați în http://www.programddb.ro, pentru că nu există altă cale în momentul de față”, se spune în comunicatul oficial.